fbpx


Successen bereik je samen!

De zomervakantie is in aantocht en Nederland maakt zich klaar om lekker met vakantie te gaan! Een goed moment om even stil te staan en terug te blikken op het eerste half jaar van 2018. We hebben met WeThinkNew weer een aantal mooie mijlpalen bereikt waar we trots op zijn en deze willen we dan ook graag met jullie delen! 
 
Mijlpaal 1: Moeilijk invulbare vraagstukken succesvol ingevuld
Ondanks de krapte op de arbeidsmarkt in o.a. de bouwbranche en de industrie is het ons gelukt om een aantal moeilijk invulbare vacatures succesvol in te vullen. Vraagstukken die al langere tijd open stonden en waar andere bureaus zich op stuk beten. Denk hierbij aan ontwerpmanagers en conceptueel adviseurs elektrotechniek in de utiliteitsbouw, maar ook BIM-modelleurs in de woningbouw of global information security & privacy officers in de industrie. Dat deze vraagstukken succesvol zijn ingevuld, ligt zeker niet alleen aan onze inspanningen. Het commitment en de energie vanuit de opdrachtgever is ook essentieel voor het uiteindelijke succes. Voor ons een belangrijk uitgangspunt als we met elkaar aan de slag gaan. Uiteindelijk doen we het altijd samen.

Mijlpaal 2: Interim recruitment een nieuwe tak van sport
In 2018 zijn we ook gestart met een nieuwe discipline; het op interimbasis invulling geven aan de behoefte van opdrachtgevers. Zo is onze Jelle van Elk op dit moment 3 dagen per week actief op het KLM-account van Sodexo op Schiphol. Tijdens onze gesprekken met Sodexo kwamen we erachter dat de behoefte van de opdrachtgever omvangrijker was dan in eerste instantie werd gedacht. Er lagen meerdere, complexe vraagstukken die ingevuld dienden te worden en dit bleek een ‘ongoing’ proces. In overleg met de opdrachtgever is daarom besloten om te kiezen voor een interim-oplossing. Sodexo kan hierdoor flexibel schakelen en opschalen wanneer ze dat willen. Tegelijkertijd hebben ze met Jelle iemand in huis die het bedrijf inmiddels goed kent en is er iemand die de focus heeft liggen op sourcing (het vinden van de juiste mensen) en begeleiding van het hele wervingsproces. Een win-winsituatie voor beide partijen!

Mijlpaal 3: Uitbreiding van het team met Rick Gerritsen
We zijn ook heel blij dat we je kunnen vertellen dat halverwege augustus 2018 Rick Gerritsen (25) start als recruiter bij WeThinkNew. Rick is een hele mooie aanvulling binnen ons team en zal zich o.a. gaan bezighouden met het invullen van complexe vacatures binnen ‘losse’ opdrachten en ook op interimbasis. Hiervoor krijgt hij uiteraard de komende maanden goede begeleiding binnen ons team en zullen we hem de nieuwste sourcingtechnieken bijbrengen. In een volgend bericht zal Rick zich nog even aan je voorstellen, zodat je een gezicht bij de naam krijgt.

Dit waren onze mijlpalen van het eerste half jaar van 2018. Daar mogen we toch ook best een beetje trots op zijn?! We wensen iedereen alvast een hele fijne zomervakantie toe en staan ook het tweede half jaar van 2018 klaar om te helpen met het invullen met moeilijk invulbare vraagstukken! Meer weten? Onze contactgegevens vind je op onze website. Klik hier voor een directe link.