fbpx


Rick zijn vliegende start!

Op 20 augustus 2018 ben ik aan mijn avontuur bij We Think New Recruitment begonnen. Mijn eerste werkgever, mijn eerste echte baan en mijn eerste stap in mijn carrière. 
 
Ik begon op ons kantoor, wat toen der tijd nog gevestigd was in Rosmalen. Ik werd veel mee op pad genomen door Floris en Marein. Ik ging op gesprek bij nieuwe (potentiële) klanten, intake gesprekken heb ik al snel zelf op mogen pakken en ik ben veelvuldig mee geweest naar het opleveren van de markt mapping. Op 1 oktober 2018 ook al mee mogen verhuizen naar ons nieuwe kantoor in Tiel. Van daaruit zijn wij druk bezig met ons bedrijf. Een fijne locatie om door het hele land te kunnen werken.

In mijn afgelopen half jaar bij We Think New zijn er al redelijk wat hoogtepunten geweest. Het eerste hoogtepunt begon al een maand na mijn indiensttreding. Ik ben namelijk zelfstandig aan mijn eerste interim opdracht begonnen op 17 september 2019, bij ADS Groep in Goor. Een klant waar geen recruitment aanwezig is en waar ik de kans heb gekregen om de verantwoordelijkheid voor recruitment op me te nemen. De fijne samenwerking en de prestaties hebben ertoe geleden dat het contract per 17 maart 2019 is verlengt.

Daarnaast ben ik succesvol bezig bij Sodexo. Een organisatie die bekend staat om hun facilitaire dienstverlening. Hun technische kant is onbekend. Aan mij de taak om samen met de Sr. Recruiter van Sodexo de vacatures binnen de technische dienstverlening in te vullen. Een heel andere klant dan ADS Groep, met een andere portefeuille qua vacatures. Door de combinatie van deze twee klanten weet ik mijn weg goed te vinden in de technische wereld. Ik heb ervaring opgedaan van een Werkvoorbereider tot een Projectmanager en van een Calculator tot een Maintenance Engineer. Dit zijn enkele voorbeelden van vacatures van hetgeen waar ik mijzelf in heb ontwikkeld.

Naast dat ik interim opdrachten op zal blijven pakken, ga ik ook meer aan de slag met acquisitie en losse opdrachten. Dit is een andere dynamiek. De wisselende werkzaamheden van intern bij klanten zitten als interim en vanuit ons kantoor de losse opdrachten oppakken maakt dat ik heel veel verschillende dingen kan zien. Ik ben vanaf begin van mijn werkzame leven tot aan nu gegroeid. Natuurlijk groei je als persoon en als professional. Maar ik ben van mening dat door hoe ik gecoacht wordt door Marein en Floris en de ruimte die zij mij bieden om mij te ontwikkelen in mijn kwaliteiten, ik sta waar ik nu sta. Het plezier dat we samen hebben maakt dat wij een hecht en gezellig team zijn. Ik ben hier gestart om het bedrijf verder te brengen en om mee te bouwen aan de ambities van de organisatie. En met dit idee, een vast contract en vooral met hetzelfde plezier, werk ik hier nog steeds!

Meer weten? Mijn contactgegevens vind je op onze website. Klik hier voor een directe link.