fbpx

We
Think
New

Bestaat uit Floris van Koningsbruggen (1977), Marein Verkerk (1978) en Rick Gerritsen (1992).


 "Zeer doelgericht, legt makkelijk contact, heel integer, betrouwbaar, maakt eenvoudig de inhoudelijke vertaalslag vanuit de vraag naar technische, harde eisen."
– Marein over Floris
Marein Verkerk


Getrouwd met Kristina, vader van Noah en Thara, fanatiek triatleet en heeft Kroatië als tweede thuisland. Zijn theoretische kennis heeft hij opgebouwd vanuit de Bachelor opleidingen HRM Recruitment en Arbeidsmarktcommunicatie en hij is jarenlang werkzaam geweest als Recruitment Business Partner bij o.a. Heijmans N.V. en TPS Groep. Heeft een echte passie voor recruitment en denkt buiten de kaders van de status quo.
 
marein@wethinknew.nl
06 - 11 59 61 03

“Energiek, frisse blik, overtuigend, warme persoonlijkheid, voelt mensen goed aan, bekijkt vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken en heeft een hoog rechtvaardigheidsgevoel." 
- Floris en Marein over Rick
Floris van Koningsbruggen


Getrouwd met Ebru, vader van Juliëtte en Hugo, fanatiek mountainbiker en heeft met zijn twee rechterhanden al menig huis verbouwd. In het bezit van Bachelor opleidingen op het gebied van Personeel en Arbeid en heeft een bak aan werkervaring als HR manager en recruiter binnen o.a. Heijmans N.V.. Werving & selectie is de rode draad en succesfactor in zijn loopbaan.

floris@wethinknew.nl
06 - 50 40 93 54

"Sensitief, resultaatgericht, brengt de juiste mensen bij elkaar, gestructureerd en een echte netwerker."
– Floris over Marein
Rick Gerritsen


Woont samen met vriendin Veerle en pup Wolfie in Nijmegen, is een echte muziekliefhebber van diverse stijlen en krijgt energie van mensen. Heeft een Bachelor Human Resource Management van de HAN en studeerde af op het onderwerp employer branding. Rick is geïntrigeerd in wat mensen beweegt. Zo volgde hij een module NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) waardoor hij mensen nog beter begrijpt. 

rick@wethinknew.nl
06 - 38 39 35 09