fbpx

Archives of Galerij

Rick zijn vliegende start!

Op 20 augustus 2018 ben ik aan mijn avontuur bij We Think New Recruitment begonnen. Mijn eerste werkgever, mijn eerste echte baan en mijn eerste stap in mijn carrière.

Successen bereik je samen!

De zomervakantie is in aantocht en Nederland maakt zich klaar om lekker met vakantie te gaan! Een goed moment om even stil te staan en terug te blikken op het eerste half jaar van 2018. We hebben met WeThinkNew weer een aantal mooie mijlpalen bereikt waar we trots op zijn en deze willen we dan ook graag met jullie delen!

Falen in de voorbereiding, is de voorbereiding van falen in het eindresultaat…

Dat er op dit moment veel organisaties 'struggelen' met het vinden van de juiste mensen is een feit. En dat er over dit thema al veel wordt gepubliceerd ook. Maar wat kun je als organisatie nu zelf écht concreet doen in het proces om (complexe en/of lang openstaande) vacatures goed in te vullen? Waar kun je invloed uitoefenen op het proces en hoe doe je dat dan? In dit artikel geven we 6 tips. Misschien kun jij er als HR-manager, Recruiter of andere belanghebbende ook je voordeel mee doen?!

Mensen vormen dé basis voor het succes van elke organisatie

In de bedrijfsfilosofie van Van den Biggelaar Groep spelen slimme oplossingen binnen de werkmaatschappijen Grond- en waterbouw, Wegenbouw en Aannemerij een hele belangrijke rol. En de juiste kennis en kunde van medewerkers zijn dan écht essentieel. Mensen bepalen uiteindelijk of je de bedrijfsfilosofie ook waar kunt maken in de praktijk. En daarnaast moeten ze natuurlijk ook gewoon passen als mens binnen je organisatie. We spraken met Janneke van Wegberg, hoofd HRM bij Van den Biggelaar Groep, en Tom Bastiaansen, omgevingsmanager bij Van den Biggelaar Grond- en waterbouw over de rol die WeThinkNew Recruitment speelt bij het verwezenlijken van hun bedrijfsambitie. Een interview over samenwerken, een andere aanpak, goed vooronderzoek, intensieve procesbegeleiding en betrokkenheid.