fbpx
Adviseur Waterveiligheid
Omschrijving
Als Adviseur Waterveiligheid ben je actief op het gebied van hoogwaterbescherming. Dit doe je voor zowel de primaire als voor de regionale keringen. Vanuit jouw ervaring met ontwerpen en beoordelen van waterkeringen, ben je in staat om opdrachtgevers zelfstandig te adviseren over technisch inhoudelijke vraagstukken. Je bent of wilt betrokken zijn bij diverse landelijke onderzoekstrajecten, zoals de POV’s vanuit HWBP en advisering rondom het WBI2017 en OI2014. De afdeling Waterveiligheid (waar deze functie zich in bevindt) werkt nauw samen met de afdeling Waterbouw. Door deze nauwe samenwerking kan er een brede ontwikkeling worden geboden.

Criteria
Voor deze functie vraag de klant dat je kennis en ervaring hebt op het gebied van Geotechniek. Je hebt hbo werk- en denkniveau en brengt 5 tot 10 jaar relevante werkervaring mee.

Reageren 
Ben je enthousiast, of heb je aanvullende vragen over deze functie? Neem dan contact op met Marein. Je kunt hem bereiken door te bellen naar 06-11596103, of door te mailen naar marein@wethinknew.nl