fbpx
(Senior) Projectleider
Omschrijving
Als (Senior) Projectleider draag je een grote verantwoordelijkheid. De resultaten van renovatieprojecten liggen letterlijk in jouw handen. De werkbegroting, inkoop, planning, logistiek, voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidseisen en natuurlijk het financieel resultaat: jij zorgt voor de realisatie van projecten binnen de bij overdracht vastgelegde randvoorwaarden. Dat doe je niet alleen, je werkt samen in een projectteam, waar jij de spil van bent. Je zorgt bovendien voor een goede communicatie met diverse partijen: opdrachtgevers, onderaannemers en eigen personeel. Je geeft direct leiding aan het uitvoeringsteam. Het zijn van een goede peoplemanager, is net zo belangrijk als het managen van projectresultaten. 

Criteria
Voor deze functie vragen we hbo werk- en denkniveau en meerjarige ervaring in een rol als (Senior) Projectleider of soortgelijke functie. Tevens is het een grote pré als je ervaring hebt met het uitvoeren van grote renovatie projecten binnen de woningbouw in bewoonde staat.

Regio
Noord-Holland, Utrecht, Flevoland

Reageren 
Ben je enthousiast, of heb je aanvullende vragen over deze functie? Neem dan contact op met Rick. Je kunt hem bereiken door te bellen naar 06-38393509, of te mailen naar rick@wethinknew.nl