fbpx
Consultant Tendermanagement
Omschrijving
Als Consultant Tendermanagement heb je de verantwoordelijkheid in het adviseren en begeleiden van de opdrachtgevers. Dit zijn partijen binnen bouwend Nederland. Je doorloopt succesvol de (Europese) aanbestedingen en tenders. Samen met de opdrachtgevers en mogelijke partners weet jij de winnende strategie te bepalen, onder andere door de vraag achter de vraag inzichtelijk te maken. Het zijn van de gesprekspartner op verschillende niveaus past jou goed en daarbij weet je wat het vergt om een projectteam aan te sturen.

Criteria
Voor deze functie vraagt de klant dat je hbo of wo werk- en denkniveau hebt en daarbij 2 tot 5 jaar relevante werkervaring meeneemt. Deze ervaring heb je opgedaan in de infrastructuur, mobiliteit, utiliteitsbouw, installatietechniek en/of gebiedsontwikkeling. Daarnaast is het hebben van aantoonbare kennis van en ervaring met integrale en multidisciplinaire projecten en geïntegreerde contracten een pré.

Reageren 
Ben je enthousiast, of heb je aanvullende vragen over deze functie? Neem dan contact op met Marein. Je kunt hem bereiken door te bellen naar 06-11596103, of te mailen naar marein@wethinknew.nl