fbpx
Hoofdontwerper wegen
Omschrijving
Als Hoofdontwerper wegen voel jij je thuis binnen grote complexe infrastructuurprojecten. Je bent verantwoordelijk voor het wegontwerp en je assisteert de Ontwerpmanager vakinhoudelijk. Je draagt de verantwoording voor de integraliteit tussen de verschillende 3D modellen en afzonderlijke tekeningen. Daarnaast stuur je ontwerpers en tekenaars aan en begeleid en coach je hen vakinhoudelijk. Ten slotte ligt de verantwoordelijkheid voor het inrichten van het modellandschap bij jou.

Criteria
Voor deze functie vraagt de klant dat je minimaal een afgeronde technische opleiding hbo hebt, bij voorkeur in de richting van Civiele Techniek, en neem je ruime ervaring mee (minimaal 10 jaar). Deze ervaring heb je opgedaan in een technische projectorganisatie zoals een ingenieursbureau of een aannemer. Daarnaast heb je goede kennis van geautomatiseerde teken- en modelleringsprogrammatuur en technische ontwerpkennis.

Reageren 
Ben je enthousiast, of heb je aanvullende vragen over deze functie? Neem dan contact op met Marein. Je kunt hem bereiken door te bellen naar 06-11596103, of te mailen naar marein@wethinknew.nl