fbpx
Ontwerpmanager Infrastructuur
Omschrijving
Als Ontwerpmanager Infrastructuur weet je alle betrokken partijen te verbinden binnen de grootste infrastructurele ontwerpen van het land en breng je deze tot een succesvol eind. In samenwerking met ontwerpers van wegen, technische installaties en constructies draag jij bij aan een betere doorstroming in het verkeer. Je draagt de verantwoordelijkheid voor grote complexe integrale infra-werken waarbij je van tenderfase tot en met realisatie betrokken bent. Je stuurt ontwerpteams aan die variëren in aantal van 75 tot meer dan 150 medewerkers (samengesteld door interne en externe specialisten). Dit gebeurt allemaal binnen je eigen “project-bv” waar je samen met de Projectdirecteur en de Uitvoeringsmanager de kartrekker van bent.

Criteria
Voor deze functie vraagt de klant dat je beschikt over wo werk- en denkniveau of vergelijkbaar door ervaring en dat je minstens 10 jaar ervaring hebt met infrastructurele projecten. In deze functie is het van belang om goed te kunnen schakelen met alle belanghebbenden en daarom ben je communicatie dan ook sterk.

Reageren 
Ben je enthousiast, of heb je aanvullende vragen over deze functie? Neem dan contact op met Marein. Je kunt hem bereiken door te bellen naar 06-11596103, of door te mailen naar marein@wethinknew.nl