fbpx
Projectleider Waterbeheer
Omschrijving
Als Projectleider Waterbeheer geef je in het brede werkveld van water leiding aan projecten en ben je de rechterhand van de Projectmanager. Je bent betrokken bij actuele ontwikkeling o.a. op het gebied van integrale gebiedsprocessen, klimaatadaptatie, PAS / N2000 en (eco)hydrologische modelstudies. Daarnaast onderhoud je contact met de opdrachtgever en heb je alle touwtjes in handen van het project. Vanuit de klantwens de vertaling maken naar een passend aanbod past jou goed. Het uitbouwen en verdiepen van je netwerk behoort tot een onderdeel van deze functie.

Criteria
Voor deze functie vraagt de klant dat je een afgeronde opleiding hbo of wo hebt in het vakgebied van hydrologie, watermanagement en/of ecohydrologie. Naast je opleiding neem je 3 tot 7 jaar relevante werkervaring mee in de rol van Projectleider / Adviseur op het gebied van Watermanagement.

Reageren 
Ben je enthousiast, of heb je aanvullende vragen over deze functie? Neem dan contact op met Marein. Je kunt hem bereiken door te bellen naar 06-11596103, of door te mailen naar marein@wethinknew.nl