fbpx
Recruitment Consultant
Omschrijving
Binnen We Think New Recruitment werken wij dedicated aan de opdracht van de klant. Dit doen wij binnen complexe technische functies die al langere tijd openstaan. Onze manier van werken verleend zich ertoe om technisch specialistische functies volledig uit te pluizen en om tot een juiste match te komen. Aan de hand van een intake halen we alle eisen op die de klant aan de gewenste kandidaat stelt. Vervolgens gaan wij met deze informatie en met onze ervaring een 'marktmapping' maken. Deze markmapping komt tot stand door een online footprint (profiel van de gewenste kandidaat). Vervolgens bespreken wij deze marktmapping intensief met de hiring manager van onze klant.

Wij onderscheiden ons door de persoonlijke benadering die wij naar kandidaten hebben. Wij krijgen regelmatig de reactie van kandidaten dat ze normaal niet reageren op recruiters, maar door ons persoonlijk inhoudelijk bericht ze toch even van zich laten horen. Een mooi compliment wat resulteert in een kandidaat die door ons goede bericht toch het gesprek aan wilt gaan. 

Bij ons zul je voor een aantal dagen in de week beginnen met een interim opdracht. Deze vervul je enkele dagen bij de klant op locatie, de overige dagen vervul je de werkzaamheden bij ons op kantoor. Voor de overige dagen waarin je geen interim opdracht vervult, werk je aan losse wervingsvraagstukken en bouw je aan je eigen klantenbestand. Gaandeweg zul je zelf de regie gaan pakken over de inrichting van je werkzaamheden. Vind je interim opdrachten leuk, dan ben je vrij om daar meer tijd aan te besteden. Liggen losse opdrachten je beter? Ook die richting kun je kiezen. Heb je hele andere ideeën, suggesties of uitdagingen? Be our guest en richt het in. Jouw ambitie en persoonlijke groei staan voorop. 

Criteria
Je hebt commerciële voelsprieten en bent niet bang om de telefoon te pakken. De kneepjes van het vak zul je intern bij ons leren. Enige ervaring is een pré.

Reageren 
Ben je enthousiast, of heb je aanvullende vragen over deze functie? Neem dan contact op met Rick. Je kunt hem bereiken door te bellen naar 06-38393509, of door te mailen naar rick@wethinknew.nl