fbpx
Senior Modelleur Civiele Constructies
Omschrijving
Als Sr. Modelleur Civiele Constructies ben je samen met je team verantwoordelijk voor de basis van het winnende ontwerp van een infra gerelateerd project. Je bent hierin verantwoordelijke voor de civiele constructies van zowel N-wegen als grote Rijkswegenontwerpen, vaak voor complexe infra-werken. Je weet de klantvraag te vertalen naar een integraal gedragen, efficiënt en maakbaar civiel ontwerp. Je zult ondersteuning bieden aan het project in de uitvoering en neem je de lead in het civiele ontwerp. In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor de Ontwerpleider / Constructeur en je adviseert de Ontwerpleider bij het realiseren van een reële doorlooptijd van het te maken ontwerp.

Criteria
Voor deze functie vraagt de klant dat je een afgeronde opleiding hbo of wo Civiele Techniek hebt en dat je minimaal 7 jaar relevante werkervaring hebt bij een (middel)grote aannemer of ingenieursbureau. Daarnaast heb je goede kennis van Revit in combinatie met Dynamo en is kennis van het programma Civil 3D een pré.

Reageren 
Ben je enthousiast, of heb je aanvullende vragen over deze functie? Neem dan contact op met Marein. Je kunt hem bereiken door te bellen naar 06-11596103, of door te mailen naar marein@wethinknew.nl