fbpx
Senior Wegontwerper
Omschrijving
Als Sr. Wegontwerper ben je samen met je team verantwoordelijk voor de basis van het winnende ontwerp van een infra gerelateerd project. Dit kunnen zowel N-wegen als grote Rijkswegenontwerpen zijn, vaak voor complexe infra-werken. Je weet de klantvraag te vertalen naar een integraal gedragen, efficiënt en maakbaar wegontwerp. Je zult ondersteuning bieden aan het project in de uitvoering en neem je de lead in het wegontwerp. In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor de Ontwerpleider en adviseert de Ontwerpleider.

Criteria
Voor deze functie vraagt de klant dat je een afgeronde opleiding hbo of wo Civiele Techniek hebt en dat je minimaal 7 jaar relevante werkervaring hebt bij een (middel)grote aannemer of ingenieursbureau. Daarnaast kun je uitstekend overweg met Civil 3D en is kennis van het programma MX een pré.

Reageren 
Ben je enthousiast, of heb je aanvullende vragen over deze functie? Neem dan contact op met Marein. Je kunt hem bereiken door te bellen naar 06-11596103, of te mailen naar marein@wethinknew.nl