fbpx
Werkvoorbereider / Calculator
Omschrijving
Als Werkvoorbereider/Calculator ben je voor 20% aan het calculeren en 80% bestaat uit werkvoorbereiding. Uiteraard wordt daarbij gekeken naar je eigen wensen en ambities omtrent de invulling van calculeren en werkvoorbereiding. Je controleert en beoordeelt het technisch advies en tekeningen van een project. Je inventariseert en inspecteert indien nodig het object, je berekent de kostprijs en stelt een activiteitenplan en aanbiedingsplan op. Je werkzaamheden resulteren in een keuringsplan, VGM-plan, projectdossier en projectplan. Kortom: een veelzijdige functie binnen de woningbouw renovatie.

Criteria
Voor deze functie vraag de klant dat je minimaal mbo werk- en denkniveau en een afgerond mbo Bouwkunde opleiding hebt. Daarnaast heb je enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie en branche en heb je kennis van bestek-, kwaliteitseisen en relevante wet- en regelgeving.

Regio
Noord-Holland, Utrecht, Flevoland

Reageren 
Ben je enthousiast, of heb je aanvullende vragen over deze functie? Neem dan contact op met Rick. Je kunt hem bereiken door te bellen naar 06-38393509, of te mailen naar rick@wethinknew.nl