Werken bij

We Think New is altijd op zoek naar nieuw talent

WeThinkNew is een dynamisch en vooruitstrevend executive search bureau. Als jij op zoek bent naar een uitdagende en stimulerende werkomgeving, waar jouw talent en creativiteit volledig worden benut, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk hieronder onze openstaande vacatures. Reageren kan door een mailtje te sturen naar rick@wethinknew.nl of door te bellen naar 06 38 39 35 09

Open sollicitatie

Is er momenteel geen vacature, of staat er niets tussen dat bij jouw profiel past? Een open sollicitatie schrijven kan natuurlijk ook. We kijken ernaar uit om van jou te horen!

Kom jij ons team versterken?

Consultant

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een nieuwe collega!

Wat je gaat doen

Je zal aan de slag gaan met de invulling van complexe en specialistische vraagstukken binnen de bouw, infrastructuur, industrie, installatietechniek en energietransitie. Wij zijn al jaren een gewaardeerde partij bij onze opdrachtgevers als het gaat om invulling van lastige vacatures.

Door gebruik te maken van de nieuwste online technologieën op het gebied van recruitment, zal je een kwalitatieve shortlist samenstellen. De lijst met potentiële kandidaten presenteer je live bij de opdrachtgever en zal je samen in een dialoog onderzoeken wat de raakvlakken zijn. Jij weet hoe de markt in elkaar steekt en wat zij te bieden heeft. Met deze inhoudelijke kennis overtuig jij de opdrachtgever van de juiste match.

Het gaat jou van nature af om interesse te tonen in mensen. Jij weet daarbij je communicatie feilloos aan te passen aan je gesprekspartner. Je bent enerzijds met kandidaten in gesprek om ze te overtuigen van de uitdaging die je in portefeuille hebt of je begeleidt ze bij de arbeidsvoorwaarden onderhandelingen. Daarnaast ben jij de sparringpartner voor de opdrachtgever op het gebied van het concreet maken van de wervingsvraag tot aan de ondertekening van het contract met de nieuwe collega.

Wat je mee brengt

We zijn met name geïnteresseerd in wat je drijft en wat je ambities zijn. Een bepaalde opleidingsachtergrond is voor ons minder belangrijk. Wij hechten waarden aan het feit dat je zowel kandidaten als opdrachtgevers behandelt zoals jij zelf ook behandelt wilt worden. Dat een commerciële en proactieve instelling hier positief aan bijdragen is natuurlijk vanzelfsprekend.

Daarnaast breng je (idealiter) het volgende mee:

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Enige ervaring binnen recruitment is een pré, maar zeker niet persé nodig.

Wat je krijgt

  • Een salaris dat passend is bij jouw ervaring;
  • 25 vakantiedagen;
  • Resultaten zijn natuurlijk nodig, maar wij bieden je de vrijheid om zelf jouw weg naar deze resultaten te bepalen;
  • Een gezellige en informele omgeving waarbij plezier hebben belangrijk is.

Interesse?

We komen graag met jou in contact en kijken er naar uit om je te leren kennen. Wat wij alleen van jou nodig hebben is jouw naam en je telefoonnummer. De rest bespreken we graag bij een kop koffie. Neem contact op met Rick door te bellen naar 06-38393509 of door te mailen naar rick@wethinknew.nl