Cases

Samenwerkingen waar we trots op zijn

We zijn erg trots op het netwerk dat we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Hieronder staat in een aantal cases beschreven hoe de samenwerking met ons verliep en wat de resultaten waren. Zowel kandidaat als opdrachtgever komen daarbij aan het woord.

Vaessen Algemeen Bouwbedrijf

Door samen te blijven zoeken naar de ruimte in de functie en de organisatie zijn we tot het succes gekomen en is er een ervaren projectmanager aangenomen.

Seconed

De samenwerking en het resultaat van de samenwerking tussen Seconed en kandidaat is zo goed bevallen, dat wij vanuit WeThinkNew ook de eerste nieuwe collega in het gevel team hebben mogen werven.

Bij ons staat een succesvolle samenwerking voorop

Lees wat kandidaten en opdrachtgevers zeggen over de samenwerking met WeThinkNew:

Kandidaten

Bert - Projectmanager

"Door het fijne contact met WeThinkNew heb ik de keus gemaakt om kennis te maken bij Vaessen Algemeen Bouwbedrijf."

Boris Kock - Afdelingsmanager

"Ik heb de benadering door We Think New als open en persoonlijk ervaren."

Kandidaat - EMVI-Manager

"Beste Marein, Allereerst wil ik je complimenteren met de manier waarop je het bericht hebt geschreven. Ik wordt regelmatig benaderd via LinkedIn, maar jouw bericht springt er positief uit: een persoonlijke touch en duidelijke informatie. Geen standaard bericht. Top! Daarom neem ik op mijn vrije vrijdag ook de moeite om te reageren."

Kandidaat - Veiligheidskundige

"Beste Rick, In eerste instantie dacht ik: daar gaan wij weer, een recruiter die even snel mijn LinkedIn profiel bezocht heeft en een gesprek wil. Maar tot mijn verbazing krijg ik een hele uitgebreide toelichting waaruit blijkt dat mijn LinkedIn profiel uitvoerig bekeken is (door meerdere personen) en zorgvuldig is afgewogen of ik aansluit bij jullie wensen, complimenten!!! Jij onderscheid je hiermee van vele andere recruiters, hou dit vast!"

Kandidaat - Projectleider

"Geachte heer Van Koningsbruggen, Dank voor uw zorgvuldig samengestelde email, dit is (helaas) vaak anders."

Kandidaat - Teamleider B&O en Engineering

"Beste Marein, Allereerst complimenten voor het bericht waarin gewoon duidelijk staat wat de functie is en waar jullie naar op zoek zijn. Erg verfrissend!"

Kandidaat - Bouwkundig Hoofd Werkvoorbereiding

"Hoi Rick, Je bericht is absoluut goed om te lezen en je raakt precies datgene wat mijn werk mooi maakt."

Kandidaat - Coördinator Veiligheid

"Beste Floris, bedankt voor uw stevig onderbouwde bericht (en uw interesse in mij)."

Opdrachtgevers

“De aanpak van WeThinkNew onderscheidt zich van andere bureaus door de creatieve manier waarop de markt in kaart wordt gebracht, de doordachte wijze waarop onze vraag wordt vertaald in een searchprofiel én de persoonlijke wijze waarop geschikte kandidaten vervolgens worden benaderd.”

Gert-Jan Vermeulen, mede-eigenaar bij Vaessen Algemeen Bouwbedrijf

“Het invullen van een lang openstaande specialistische vacature werd dankzij de inzet van We Think New een succes.”

Femke Paantjens, HR Business Partner bij Seconed

“De samenwerking met WeThinkNew gaat al een aardige tijd terug. Sinds het ontstaan van WeThinkNew hebben we elkaar snel gevonden en zijn we samen tot de invulling gekomen van meerdere complexe wervingsvragen op het gebied van EMVI. Vanwege de inhoudelijke kennis en de persoonlijke manier van in contact komen met kandidaten hebben meerdere bemiddelingen plaatsgevonden. Wij merken dat kandidaten hier heel positief op reageren en door deze werkwijze komt We-Boost met een positieve PR bij de kandidaten binnen.

WeThinkNew toont haar waarde keer op keer. Zelfs als er geen concreet vraagstuk ligt, is er contact over de marktwerking. Leuk en belangrijk om een goed partnership te hebben.”

Jorrit van den Breemer, Algemeen Directeur bij We-Boost

“In samenwerking met WeThinkNew zijn wij op zoek gegaan naar een collega ontwerpmanager. Tijdens de zoektocht hebben wij gemerkt dat het ontzettend lastig was om de juiste kandidaten aan tafel te krijgen. Het lokaliseren van de potentiële nieuwe collega’s is door WeThinkNew zeer goed gedaan en de shortlisten hadden altijd een hoge kwaliteit. Door de vasthoudendheid van WeThinkNew hebben wij succesvol invulling kunnen geven aan de vraag. De geleverde inspanningen zorgde er later zelfs voor dat er een tweede collega ontwerpmanager ons team kwam versterken. Geduld werd uiteindelijk goed beloond! Een samenwerking met een mooi resultaat en zal zeker niet de laatste samenwerking zijn geweest”

Roel Schop, Manager Afdeling Ontwerp bij Boskalis

“WeThinkNew is een waardevolle partner voor Martens en Van Oord bij het invullen van vacatures. Dankzij hun effectieve aanpak en uitgebreide kennis van de markt en het vakgebied, zijn zij in staat om kwalitatief goede kandidaten te vinden en de stap te laten maken naar Martens en van Oord. Een van de sterke punten van WeThinkNew is hun persoonsgerichte aanpak bij het werven van kandidaten. WeThinkNew besteedt veel tijd en energie aan het benaderen van kandidaten. Hierdoor voelen kandidaten zich serieus genomen en gewaardeerd. Hun belang is een belangrijke factor in de bemiddeling. Hierdoor komen de beste kandidaten in beweging en komt er een duurzame arbeidsrelatie tot stand.”

Michiel van der Heijden, Manager HR bij Martens en van Oord

“De samenwerking met WeThinkNew is prettig. Het contact is proactief afgestemd op de wensen van ons als klant.

WeThinkNew heeft goede kandidaten in beweging gekregen en hierdoor is het eerste contact met deze potentiële nieuwe collega’s gelegd. Vanuit inhoudelijke kennis en doordat WeThinkNew zich verdiept in de organisatie van Hillen & Roosen weten zij een juiste match te creëren.

Ik krijg ook terugkoppeling van de kandidaten, dat deze op een prettige manier worden benaderd. Kortom, WTN is voor ons een betrouwbare partner bij het vinden van nieuw talent.”

Marcel Rossius, Directeur bij Hillen & Roosen